Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανικός σε γη και αέρα στο πρώτο trailer της ταινίας Fast & Furious 9

Κατά τη διάρκεια του The Road to F9 trailer drop & concert event, η Universal Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Fast & Furious 9, που επαναφέρει στο προσκήνιο γνώριμα πρόσωπα.

Η ταινία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019, όμως καθυστέρησε για ένα έτος, προκειμένου να υπάρξει χώρος για το πρώτο spin-off της σειράς, το Hobbs & Shaw που λανσαρίστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Έτσι λοιπόν το Fast & Furious 9 θα ξεκινήσει να προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από 22 Μαΐου 2020, με τον Justin Lin να επιστρέφει ως σκηνοθέτης.


Ο Vin Diesel επιστρέφει ως Dominic Toretto έχοντας στο πλευρό του τους Michelle Rodriguez ως Letty Ortiz, Jordana Brewster ως Mia Toretto, Tyrese Gibson ως Roman Pierce, Ludacris ως Tej Parker, Enrique Guzman ως Simon Toretto, Nathalie Emmanuel ως Ramsey, Helen Mirren ως Magdalene Shaw και Charlize Theron ως Cipher. Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett και Michael Rooker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*